Treningstider
For treningstider trykk linken her!Forklaring til baneplan

Baneplanen er hentet ut fra treningsøkta. Den er delt inn i Ekeberg kunstgress 2 og Sportsplassen gress og sportsplassen kg 7er og 5er. Baneplan er koblet til fiks slik at kamper som blir satt opp i sesong vil automatisk bli lagt inn i vår baneplan.


Ekeberg kunstgress 2

Ekeberg kg 2 er delt inn i Ekeberg kunstgress 11er som er hele banen, to 9er deler som er halve banen og fire 7ere som er fire kvarte deler av banen.

Dersom det blir lagt kamper på Ekeberg kg 11er i sesong, så vil dette påvirke dersom dere har blitt tildelt 9er bane eller 7er bane. Det er lagledere og treneres ansvar å oppdatere seg før hver uke slik at de vet om det er lagt kamper på samme tidspunkt som treningen deres. Dersom det er lagt kamp på samme tidspunkt må laget finne en annen plass å trene denne dagen. Ekebergsletta og av og til Sportsplassen er ledig for å flytte trening.

Administrasjon får som regel beskjed før det flyttes kamper i inneværende uke. Administrasjonen gir beskjed til laget som rammes så fort det mottas melding om endring.


Sportsplassen

Sportsplassen 11er er delt inn i Sportsplassen 11er gress og to 7er gressbaner. Denne banen kan ikke kretsen legge kamper på.

Videre har vi også Sportsplassen kg 7er og Sportsplassen kg 5er.


Treningskamper

- For å booke bane til treningskamper sendes det mail til fotball@bsknc.no med ønsket tidspunkt og ønsket bane. Banen er satt av når bekreftelsesmail er mottatt.


Husk hvis dere ikke skal benytte oppsatt time, eller ønsker å benytte dere av noen timer som står ledig så er det bare å sende mail til fotball@bsknc.no

Levert av IdrettenOnline