Anlegg


SportsplassenAnlegget består av en 11er gressbane, 7er kunstgress med undervarme og en 5er kunstgress.I tilknytning til banene er det garderobeanlegg i Bekkelagshuset.På Sporten har vi også Miljøhuset med muligheter for kiosksalg.EkebergHøsten 2014 ble Ekeberg Kunstgress 2 ferdigstilt. Banen er bygget av kommunen, men lys og undervarme er det BSK som har stått for. BSK vil ha driftsansvar for banen og bruksrett i de tider fotballkretsen ikke arrangerer kamper. Banen vil bli tatt i bruk for kretskamper fra 2015 sesongen. Banekart for kunstgressbanen finner du herEkebergsletta er også et naturlig sted for fotballspillere i BSK.
Miljøhuset deles med de andre gruppene i BSK, stort sett er det Fotballgruppa og Friidrettsgruppa som benytter seg av huset.
Det er installert trådløst nettverk og opplegg for visning av fotballkamper/sportsarrangement på Miljøhuset.Klubbhus
Ved siden av Ekeberghallen ligger BSKs klubbhus.Klubbhuset er de tidligere lokalene til garderobeanlegget til Oslo Idrettskrets. Deler av bygget er fortsatt avsatt til garderober som benyttes i fotballsesongen. Største delen av bygget huser BSK og Norway Cups administrasjon. Alle gruppene har vært sitt kontor/møterom i klubbhuset. Under NC benyttes klubbhuset som sekretariat.
Klubbhuset er åpent man-fre 0830-16Klubbhuset har adresse Ekebergveien 101.
Levert av IdrettenOnline