Regler og Info

For å kunne gjennomføre det tette programmet, ber vi om at lagene er klare på sidelinjen 5 minutter før kampstart. Det laget som står først oppført i kampoppsettet er «hjemmelag» og stiller opp på banehalvdelen under hallens klokke. Hjemmelaget starter med ballen.

Utstyr
Det er kun tillatt å bruke joggesko/turnsko som ikke har mørk såle eller knotter. Ved draktlikhet beholder hjemmelaget sitt eget draktsett.

Overtrekksvester kan lånes i sekretariatet.

Premiering
Samtlige spillere får premie. Utdeling skjer på anvist sted umiddelbart etter lagets siste kamp. Det er lagleders ansvar at alle spillere får sine premier når siste kamp er ferdigspilt. Premiering for inntil 10 spillere pr. lag i 5er, og inntil 7 spillere i 3er. 

Førstehjelp
Det finnes førstehjelpsutstyr i sekretariatet.

Inngangsbillett
Billettpris: Voksne kr 50,-. Barn gratis.

Spillerliste
Det kan benyttes 10 spillere pr. lag. Navnelistene leveres i sekretariatet før lagets første kamp, og er gjeldende for hele turneringen.

Kampavvikling

5er 
Det benyttes 5 spillere på banen samtidig inkl. keeper. NFF's spilleregler for barnefotball legges til grunn.

Keeper kan bare kaste ballen ut fra mål. Ballen kan ikke kastes over midtstreken, og gjøres dette gjenopptas spillet med indirekte frispark til motstanderlaget.

Keepers arbeidsfelt er innenfor heltrukken linje. Straffe tas fra 6-meterslinjen for håndball.

Spilletiden er 1 x 18 min.

3er
Det benyttes 3 spillere på banen samtidig. NFF´s regler for barnefotball legges til grunn.

Det er ikke lov til å benytte keeper. 

Spilletiden er 1 x 7 min.

Garderober
Lagene blir anvist garderobeplass av sekretariatet. Arrangøren tar intet ansvar for tap av verdisaker fra garderoben. Det er flere lag som må benytte samme garderobe. Vi henstiller derfor til lagleder om å samle tøyet som hører til lagets spillere
Levert av IdrettenOnline