BSK Fotball rekruttering

HVORFOR FOTBALL I BSK?

MANGE IDRETTER – ÉN FELLES AKTIVITETSAVGIFT

BSKs mandat er å aktivisere barn og ungdom i nærområdet. Forskning viser at allsidighet fører til at barna er aktive i idretten lenger. Vi har derfor innført en felles aktivitetsavgift for alle medlemmer til og med 16 år.

Dette betyr at barn kan være medlemmer av alle våre grupper til en og samme lave pris. Dermed kan de delta både på fotball, friidrett, håndball, innebandy, orientering og ski uten å betale for mer enn én aktivitet.

LAGTRENINGER

På lagtreningene vil ivrige foreldretrenere på de fleste årganger støttes av en svært kompetent årgangsansvarlig fra FPN. Dette sikrer høy kvalitet på treningene, og masse ballberøringer. Til sammen blir dette et veldig godt tilbud. Vi er stolte av at treningene holder så høyt nivå.

ISUP (individuell spillerutvikling)

Som et ekstra tilbud vil årgangene fra 10 år og eldre tilbys et internt spillerutviklingsprogram. Dette innebærer en ukentlig trening for de ivrigste barna, med mål om å utvikle deres individuelle ferdigheter ytterligere. Dette er et flott ekstratilbud.

BAKS

Bækkelagets Sportsklub Aktivitetsskole er et populært aktivitetstilbud for barn og unge mellom 6 - 12 år og fungerer som en idrettsfritidsordning fra skoleslutt på ettermiddagen og frem til kl 17 (https://www.baksbsk.no/). Hver dag tilbyr vi idretter som fotball, håndball, innebandy og allidrett. For oss er det grunnleggende å tilrettelegge for en trygg og sosial samlingsplass, samtidig som vi gir våre medlemmer muligheten til å utvikle seg innenfor sin idrett

FPN

Fotball Progresjon Norge (FPN) har de siste 10 årene vært ledende leverandør av privat personlig trening og spiller utvikling, og nå vi alle BSK sine medlemmer få utnytte kompetansen FPN tar med seg.

BSKs spillere har gjennom en avtale med FPN tilgang til å delta uten kostnad på FPNs Superweekends inntil ni ganger i året. SuperWeekends er et spesialsydd og tilpasset utviklingsprogram over to dager for unge fotballspillere, gutter og jenter. På hvert kurs vil deltagerne få kunnskap, veiledning og oppfølging gjennom teori og praksis.


Vi vil gjerne ha deg med på laget! Ta kontakt på fotball@bsknc.no for påmelding eller spørsmål om fotball.

.


Levert av IdrettenOnline