Trivsel – Toleranse – Trygghet – Tillit – Troverdighet

BSK starter et nytt og allsidig tilbud fra 17. august på NORWAY CUP- huset.


Vi i BSK har satt sammen 5 T`er som er bærebjelker i vårt verdigrunnlag. De sier noe om hvordan vi ønsker at klubben skal være.
Gjennom de 5 T`er viser vi respekt for hverandre og skaper kameratskap og samhold. Ærlighet og lojalitet, både til klubben og hverandre, er viktig.BSK startet høsten 2014 i samarbeid med Telenor Extra helårs fotball akademi. Fra høsten 2015 utvides akademiet til å være et allidrettsakademi hvor vi i tillegg til fotball også vil tilby Håndball, Innebandy, Friidrett, Svømming, Ski og Frilek.
Akademiet vil fortsatt være basert på og samarbeide med Telenor Xtra.

Oppstart høsten 2015 vil være uke 34 (mandag 17. august) NORWAY CUP - huset.

Telenor Xtra (FFO – fotballfritidsordning) vil gi et godt og kvalitetssikret tilbud til barna etter skoletid. Akademiet vil holde til i NORWAY CUP-huset ved siden av Ekeberghallen hvor vi også har leid baner til treningen.

Akademiet er åpent hver dag mellom kl 13 og 17. Vi vil også holde åpent ved skolenes planleggingsdager!


Tilbudet er for jenter og gutter som går i 1 klasse og helt opp til 6 klasse, men vi åpner også dørene for førskolebarn enkelte dager.

Hos oss så tilbyr vi også henting fra din barnehage/skole, vi tilbyr varm mat hver eneste dag når barna kommer til akademiet. På akademiet venter våre dedikerte trenere for å følge opp ditt barn. Dette er trenere som er knyttet til Bækkelagets Sportsklub. Ved at barna får lov til å prøve forskjellige idretter så vil vi greie å finne rett barn til rett idrett og allikevel ta vare på det sosiale.
Hos oss så er vi veldig strenge med at mandager og tirsdager er det full fokus på lekser og vi setter av en hel skoletime til dette med dyktige pedagogiske ledere.


Alle deltakere er dekket av grunnforsikringen i fotballforsikringen til NFF. Dekningen er uten kostnad for den enkelte deltaker og er eksklusiv for Telenor Xtra.

Vi gleder til å se deg og for at du er med i å utvikle de trygge rammene på Bækkelaget. Påmelding gjøres via nettsidene våre. Klikk her


Hva får deltakeren:

- treningstøy som blir deres eget
- En bag som dere kan ha treningstøyet i
- Et varmt måltid hver dag
- Leksehjelp

Priser pr mnd sesong August 2015 / Juni 2016:

Antall dager pr ukePris pr mnd
1 dagkr 900,-
2 dagerkr 1500,-
3 dagerkr 2000,-
4 dagerkr 2500,-
5 dagerkr 3000,-


Vi tilbyr også transport (henting på skolen) til en ekstra kostnad:
Bekkelaget skole: 40,- pr. henting

Nedre Bekkelaget, Karlsrud, Kastellet, Ekeberg skoler: 60,- pr. henting

Vi gjør oppmerksom på at vi har et begrenset antall plasser.

Alt av trening, måltider og leksehjelp er inkludert i prisen.

Trenger du referanser på oss så er det bare å høre hva andre foreldre og barn som er hos oss sier! Barnet deres trivsel og utvikling er det viktigste for oss.

Er det noe du lurer på så kontakt oss enten pr epost fotballakademi@bekkelagets.no eller via telefon


AkademisjefOperativ leder
Victor OlivaresMats Tvedt
96 84 88 0048 09 59 10
Om Telenor Xtra:
Utviklings avdelingen i NFF har ansvaret for å utvikle og gjennomføre innholdet i Telenor Xtra som skal være et helhetlig skolefritidstilbud med fotball i fokus. Telenor Xtra vil bli ledet og fulgt opp av en nasjonal rektor som har tilhørighet i utviklingsavdelingen i NFF. Vi stiller krav til kvalifiserte trenere i personalet som er trygt forankret i barnefotballens verdier.

Telenor Xtra er et tilbud til alle gutter og jenter. Fotballaktiviteten er sentral, men er utformet som et supplement til den vanlige fotballtreningen på ettermiddagen. I tillegg til den fysiske aktiviteten, setter vi fokus på kosthold, pedagogisk kyndig leksehjelp, fair play og trening av sosiale ferdigheter også utenfor idrettsbanen. Barna skal bli utfordret på samarbeid, selvstendighet, ansvar og planlegging.
BSK Akademi

BSK tilbyr i samarbeid med Telenor Extra, helårs akademi. BSK har i tillegg til fotballaktiviteten valgt å utvide med flere idretter!

Bækkelagets hovedmandat i nærmiljøet er å aktivisere barna. Sentralt i BSK Akademiet er å finne rett barn til rett idrett. Med dette som hovedfokus så skal vi la barna få prøve seg innen fotball, håndball, innebandy, friidrett, ski, svømming og frilek (turn o.l.)

I tillegg til den fysiske aktiviteten har vi fokus på kosthold, pedagogisk kyndig leksehjelp, fair play og trening av sosiale ferdigheter.

Barna skal bli utfordret på samarbeid, selvstendighet, ansvar og planlegging.


Levert av IdrettenOnline