Nissen kom på 2012-guttas juleavslutning

Postet av Bækkelagets SK den 12. Des 2019

BSK G12 fikk besøk av selveste julenissen da de hadde juleavslutning for laget mandag 9. desember. 

Det ble en hyggelig markering, med en intern minicup - og ikke minst et artig og spennende oppgjør mellom spillerne og utvalgte foreldre.

Prestisjen var høy, og spillerne klarte å hale i land en 2-1-seier mot foreldrene. Etterpå sørget sosialgruppa for at det vanket pepperkaper, hjemmebakst og saft til alle sammen, og da man ikke trodde stemningen kunne bli bedre, så dukket også julenissen opp med godteposer til alle sammen.

Nå tar laget en velfortjent juleferie, og starter opp igjen mandag 6. januar.

- Gutta har hatt en veldig fin utvikling dette året, og det har vært skikkelig moro å følge framgangen på nært hold, sier årgangsansvarlig Roy Wahlstrøm.

Med seg i trenerteamet har han Frank Gamst og nyervervede Eirik Molnes.

Laget har hatt et ganske høyt aktivitetsnivå i 2019. I tillegg til deltagelse i KFUMs Mikroserien, så har de også vært med på følgende cuper: MS minicup i mars, Eat Move Sleep-cup i Ski i april, Norway cup i august, Nordstrand cup i september, Bækkelagscupen i oktober og USBL cup i Vallhall i november.

- Vi har stort sett spilt 3v3-fotball i år, men har også spilt femmerfotball i et par cuper. Neste sesong skal gutta spille femmerfotball i serien, og det er noe de gleder seg veldig til. Gutta elsker å hamre ballen høyt i mål, sier Roy Wahlstrøm.

En annen endring som inntrer fra årsskiftet er at 2012-laget også får Fotballprogresjon Norge (FPN) på laget.

- Det er noe vi alle ser veldig fram til, og vi tror og håper at laget vil ta nye steg under vingene til profesjonelle spillerutviklere, sier Wahlstrøm.

Spillerstallen i BSK G2012 teller nå 19 personer - 18 gutter og ei jente. Etter et år med en del utskiftninger av spillere både ut og inn, så håper trenertrioen at stammen i laget stabiliserer seg, så de får jobbet tett og godt med en spillergruppe som kjenner hverandre godt.

- Men vi har selvsagt plass til flere på laget, og krysser fingrene for at vi i 2020 blir en enda større gruppe. Det er en fin og god gjeng, så hvis noen som er født i 2012 vil komme på en prøvetrening hos oss, så er de hjertelig velkomne, sier Roy Wahlstrøm.

CELEBERT BESØK: Selveste julenissen stakk innom da Bækkelagets G2012-lag hadde juleavslutning mandag 9. desember. Pepperkaker, hjemmebakst, saft, godteposer og nissebesøk var et populært innslag etter et spennende oppgjør mellom foreldrene og laget. Foto: Roy Wahlstrøm   


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline