Skader/forsikring

Alle spillere er forsikret via en lagsforsikring.Klubben får faktura pr lag som er påmeldt seriespill. Forsikring betales av klubben. Alle spillere som er registrert i fotballens system (FIKS) er forsikret.
En klar forutsetning i forsikringen er at spillerne bruker leggskinn på trening og i kamp.Lag i barnefotballen er dekket gjennom Norges Idrettsforbunds barneidrettsforsikring. Forsikringen omfatter barn til den dato de fyller 13 år.
Forsikringspremien betales av Norges Idrettsforbund.For ytterligere info og link til div. skjemaer se NFFs nettsider:
http://www.fotball.no/nff/fotballforsikring/Om en spiller blir skadet under trening/kamp kan man ringe Idrettens Skadetelefon på 04420 for assistanse. Åpen alle dager 0900-2100.
Bækkelagets S.K har fått i stand en avtale med Best Helse Nordstrand som holder til på Holtet.Timene er mellom 14.00 og 15.00. Altså muligheter for 3 BSK medlemmer hver mandag.· Presiserer at dette er snakk om akutt-skader.Best Helse har inngang vis a vi Jacobs på Holtet i 3. etasje.For å bestille time må det ringes kontoret fra kl. 0830 mandag morgen slik prosedyren var tidligere.Telefon BSK kontoret: 22 66 02 00

Levert av IdrettenOnline