Bækkelagets SK - Fotball

Bækkelagets SK - Fotball

Opprykk

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 10. Des 2015

Fotballdommer Espen Eskås har av NFF blitt oppnevnt som en av 14 dommere i Tippeligaen for sesongen 2016


Tekst: Rudi Martinsen


Espen har i flere år vært en del av dommerne i OBOS ligaen (1.divisjon menn) og fikk i 2015 sesongen sjansen i to kamper på øverste nivå i tillegg. Han har også vært på utveksling i Finland tidligere i år som en del av Nordisk utveksling blant dommere på nivå 2.


Prestasjonen i disse kampene, i årets sesong totalt sett, men også over flere år har vært så god at han nå blir en del av de utvalgte dommere som skal dømme kamper på høyeste nivå i Norge.

Dette er første gangen BSK har en fotballdommer på høyeste nivå for herrer i Norge. BSK har i mange år hatt flere dommere i Toppserien for Kvinner. I 2016 har vi da i tillegg til Espen i Tippeligaen, Elisabeth Thoresen, Emilie Rodahl Dokset og Ann-Wenche Kleven i Toppserien. Elisabeth ble nylig også utnevnt til FIFA assistentdommer


Se full oversikt over dommere i Toppfotballen her


Espen er 27 år og kommer opprinnelig fra Bærum. Han meldte overgang til BSK i forkant av 2015 sesongen. I tillegg til dømmiingen er han med som veileder for talentfulle dommere under Norway Cup. Utenom fotballen studerer han Jus på Universitetet i Oslo.

I forhold til Tippeligaoppnevnelsen så kommenterer Espen:

Dette er noe jeg har jobbet mot i flere sesonger, så det er veldig stort å få muligheten til å dømme på øverste nivå. Jeg fikk muligheten allerede i år ved to anledninger å kjenne på nivået, så jeg gleder meg veldig til neste år. Nå blir det en off-season hvor det er viktig å legge et godt grunnlag for en lang fotballsesong

Vi ønsker Espen lykke til med forberedelsene til neste sesong og gratulerer med oppnevnelsen!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline