Bækkelagets SK - Fotball

Bækkelagets SK - Fotball

Fullt trøkk på sesongavslutning

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 26. Nov 2014

Torsdag 30. oktober ble fotballgruppas sesongavslutning markert med brask og bram i Bækkelagshuset. Flere hundre fotballspillere og foreldre var til stede da det ble satt endelig punktum for en flott fotballsesong for BSK-lagene.

I fjor ble det for første gang arrangert sesongavslutning i fotballgruppa, og da dette ble godt mottatt ønsker vi nå å gjøre dette til en tradisjon.
I år som i fjor åpnet kvelden med at fotballstyrets leder, Jo Evensen, fortalte litt om status i BSK`s fotballgruppe. Han kunne blant annet informere om at den nye kunstgressbanen på Ekebergsletta snart skal stå klar med full belysning.
Fotballgruppa vokser stadig og har nå nærmere 600 spillere. I tillegg opplyste Jo om at Victor Olivares er nyansatt som sportslig leder og koordinator. Victor har også ansvaret for det ny
etablerte fotballakademiet på Sportsplassen.Alle lagene fikk komme frem i tur og orden mens en oppsummering av lagets sesong ble presentert. Spesielle prestasjoner ble behørig fremhevet.
Blant annet fikk vi høre at J2001 stilte med 2 lag denne sesongen, hvorav det ene laget ble seriemester i 2. divisjon for ett år eldre lag, og det andre laget kom på 3. plass i 1. divisjon i egen årsklasse. Laget har i tillegg fått 4 spillere med på SUP (kretsens spillerutviklingsprogram) denne sesongen.
Gutter 2000 sitt seriemesterskap i 3. divisjon ble også fremhevet. Alle lagene fikk fremføre heiaropet sitt, og dette førte til både høy stemning og høyt volum på Bækkelagshuset denne kvelden!
Kvelden ble også benyttet til å hedre enkeltpersoner som har gjort seg spesielt bemerket i sesongen som har gått. Alexander Lobo fikk pris for flest skift for fotballgruppa i Norway Cup med sine 21 skift.
Årets hederspris gikk til brødrene Emil og Fredrik Hægermark, som markerer seg svært positivt ved sin utmerkede deltakelse både som dommere, trenere og fotballspillere i BSK. Vi er stolte av å ha slike forbilder i klubben!

Tre trenere gir seg etter denne sesongen; Geir Aslaksen, Tina Karstensen og Per Holm-Eriksen. De fikk blomster og takk for sin flotte innsats for J2001 gjennom mange år.
Alt i alt ble det en veldig hyggelig avslutning på fotballsesongen 2014. Takk til alle engasjerte foreldre som stiller opp hele året på fotballkamper, treninger og ikke minst baking av kaker:-)
Hilsen fotballstyretTekst og foto: Lena Outzen/BSK Fotball
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline