Til alle skigruppas medlemmer, oppmenn og trenere!

Postet av Linnea Olivia Sahlin den 5. Mar 2019Styret la på årsmøtet frem hovedpunktene fra sitt strategiarbeid. Alle er samstemte om at arbeidet med utviklingen av det sportslige tilbudet skal ha høy prioritet fremover. Sportslig komité starter sitt arbeid allerede i uke 10.

Med styret og årsmøtets fremoverlente utviklingsplaner er det mange roller som skal fylles og vi må være tidlig ute for å få trenere signert før andre klubber fanger dem opp. Vi leter etter hovedtrenere, assistenttrenere, smørere og annet støttepersonell/eksperter som tilfører skigruppa mer kvalitet.

Vi har behov for en så konkret oversikt over trenerressurser og nøkkelpersoner fra egen klubb som mulig, og ber derfor alle som ønsker seg en rolle i klubbens satsing videre om sende en åpen søknad så tidlig som mulig, og innen fredag 8. mars klokken 16:00.

 

Ekstern utlysning vil vurderes etter sportskomiteens første møte, men dersom noen har konkrete forslag til personer ber vi om at disse sendes innen samme frist.

 Søknaden skal inneholde: 

CV

Kort søknadstekst

Hvilken gruppe du ønsker å arbeide i

Hvilken stilling du ønsker deg

Kontaktinformasjon til flere personer du mener vi bør kontakte.  

Søknader sendes til: elin.hjelpdahl@gmail.com

 

For de yngre gruppene 7-12 år ønsker vi også å komme i kontakt med ungdom som ønsker å jobb som ungdomstrenere neste sesong og "eldre ungdommer" som kunne tenke seg å være ansvarlig for skileiken vi arrangerer for de aller yngste. De som er interesserte trenger ikke sende en søknad, men ta direkte kontakt med Per Kristian Haug  pkhaug@gmail.com

 

Med vennlig hilsen

Skistyret, Bækkelagets Sportsklub


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline