Bækkelagets SK - Fotball

Bækkelagets SK - Fotball

Opprykk

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 10. Des 2015

Fotballdommer Espen Eskås har av NFF blitt oppnevnt som en av 14 dommere i Tippeligaen for sesongen 2016


Tekst: Rudi Martinsen


Espen har i flere år vært en del av dommerne i OBOS ligaen (1.divisjon menn) og fikk i 2015 sesongen sjansen i to kamper på øverste nivå i tillegg. Han har også vært på utveksling i Finland tidligere i år som en del av Nordisk utveksling blant dommere på nivå 2.


Prestasjonen i disse kampene, i årets sesong totalt sett, men også over flere år har vært så god at han nå blir en del av de utvalgte dommere som skal dømme kamper på høyeste nivå i Norge.

Dette er første gangen BSK har en fotballdommer på høyeste nivå for herrer i Norge. BSK har i mange år hatt flere dommere i Toppserien for Kvinner. I 2016 har vi da i tillegg til Espen i Tippeligaen, Elisabeth Thoresen, Emilie Rodahl Dokset og Ann-Wenche Kleven i Toppserien. Elisabeth ble nylig også utnevnt til FIFA assistentdommer


Se full oversikt over dommere i Toppfotballen her


Espen er 27 år og kommer opprinnelig fra Bærum. Han meldte overgang til BSK i forkant av 2015 sesongen. I tillegg til dømmiingen er han med som veileder for talentfulle dommere under Norway Cup. Utenom fotballen studerer han Jus på Universitetet i Oslo.

I forhold til Tippeligaoppnevnelsen så kommenterer Espen:

Dette er noe jeg har jobbet mot i flere sesonger, så det er veldig stort å få muligheten til å dømme på øverste nivå. Jeg fikk muligheten allerede i år ved to anledninger å kjenne på nivået, så jeg gleder meg veldig til neste år. Nå blir det en off-season hvor det er viktig å legge et godt grunnlag for en lang fotballsesong

Vi ønsker Espen lykke til med forberedelsene til neste sesong og gratulerer med oppnevnelsen!


0 Kommentar

Blant Norges beste

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 8. Des 2015


Kommende helg skal BSKs Tine Celine Karstensen delta på Landsdelssamling i Sarpsborg.

Tekst: Rudi Martinsen, Foto: Torbjørn Andersen og Oslo Fotballkrets


Denne helgen samles de mest lovende spillerne i 14-15 årsklassen fra regionene Øst og Sør, dvs Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud, Indre Østland, Vestfold, Telemark og Agder fotballkretser. I tillegg arrangeres en tilsvarende samling i Trondheim så totalt er det 55 gutter og 60 jenter i disse to årsklassene som er plukket ut som de største talentene i landet.

Blant disse finner vi altså Tine Celine fra BSK som har klart å komme seg gjennom det meget trange nåløyet og vist at hun har kvaliteter og holdninger som er på et meget høyt nivå.

Dette bekreftes av fagansvarlig for Landslagsskolen i NFF, Håkon Grøttland, som sier til spillerne som deltar: Akkurat du er tatt ut fordi du har overbevist spillerutvikleren i din krets om at du har «det lille ekstra»!

Nivået på en slik samling er naturlig nok altså ganske høyt. Dette er selvsagt Tine Celine klar over og spent på.


- Hvilke forventninger har du til helgens samling?

Jeg er veldig spent, og gleder meg til å treffe igjen alle jentene fra i fjor. Det kommer til å være høy kvalitet på treningene hvor det forventes mye av oss. Det blir kult å spille mot andre gode jenter som jeg kan lære mye av. Samtidig er det også litt skummelt jeg vil jo gjerne prestere bra.


- Du er den eneste fra BSK, hvordan blir det?

Jeg kjenner mange av jentene fra før da det er andre fra Oslo Fotballkrets der, i tillegg var jeg på en samling i fjor hvor jeg ble kjent med flere av jentene. Samtidig møter jeg jenter jeg var sammen med på Statoil Talentleir.


Kretslag

Tine Celine har vært fast innslag på kretslaget til Oslo Fotballkrets i flere år, og har deltatt på mange SUP (Spillerutviklingsprosjekt) samlinger i regi av kretsen. I år har hun også blitt tatt ut til SUP samlinger for J00, altså de som er ett år eldre.

- Fortell litt om kretslag/SUP samlingene?

Det er veldig gøy å spille med de som er eldre og bedre enn meg, spesielt hvis jeg har en god kamp. Jeg kan utvikle meg på en veldig god måte når jeg spiller med jenter som er bedre og sterkere enn meg, da må jeg skjerpe meg veldig. Vi har bare spilt én kamp hittill, den vant vi 5-1.

Det er også veldig gøy å spille med J01 som jeg har gjort frem til nå. Vi er som en familie som støtter hverandre. Samholdet er veldig fint, og det gjør er ekstra morsomt å spille fotball. Vi skal til Østerrike med kretslaget i 2016 og delta på en cup der, det gleder jeg meg veldig til.


Bildet over er fra OFKs J01 lag som deltok i Lennart Johansson Academy Trophy hvor Tine Celine og tre andre BSK jenter deltok tidligere i år. Les mer her


BSK Jenter 2001

I tillegg til fremganger på kretslag og på SUP samlinger har Tine Celine bidratt stort på BSKs J01 lag. I år avsluttet de sesongen med en fantastisk seier i OBOS Cup (Oslo mesterskapet) hvor hun avgjorde kampen og ble matchvinner. Dette er også noe hun mener er det største hun har vært med på hittill på fotballbanen

Det må nok være OBOS Cupfinalen mot Grei som vi vant og hvor jeg scoret 1-0 målet. Det var utrolig stort og være med på, og det er noe jeg aldri vil glemme.

Eller så er det å få være med på Statoil Talentleir som jeg deltok i starten av sommerferien i år veldig stort å ha vært med på. Der ble det plukket ut jenter fra hele landet som en slags landslagstropp. Det var utrolig morsomt å møte andre fotballivrige jenter med ulike ferdigheter. Blant annet så var Martin Ødegaard var en av trenerne der nede.


Landslagsskole

Samlingen i Sarpsborg er en del av fotballforbundets landslagsskole. Skolen har som intensjon å kartlegge og skolere opp landslagsaktuelle spillere slik at spillerne kan få ekstra motivasjon og inspirasjon, men også at de vet hva som kreves av dem på dette nivået.

Det vil være en fullspekket helg som starter med trening og gjennomgang allerede fredag ettermiddag. Lørdag vil det være både kamp, teori og trening før det hele avsluttes med kamp igjen på søndag.

Selv om Tine Celine allerede har hatt stor fremgang på fotballbanen holder hun bena plantet godt plantet på jorda.

- Hvilke mål har du med fotballen fremover?

At jeg kan ha det gøy samtidig som det skal være seriøst. Jeg ønsker å komme lengst mulig, men må ville det selv og er klar over at det vil kreve mye av meg.


Les mer om uttaket og landsdelsamlingen her (ekstern link)

Les også andre saker om BSK J01:

- Inspirerende matkveld

- Avgjorde med drømmetreff

- Vi skal kose oss

- 4 jenter på kretslagssamling0 Kommentar

Tine Celine på NFF samling

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 26. Nov 2015


BSK J01s Tine Celine Karstensen er av NFF tatt ut til Landsdelssamling i Sarpsborg i desember.

Landsdelsamlingen for de mest lovende 14- og 15-åringer fra kretsene Akershus, Østfold, Oslo, Indre Østland, Buskerud, Telemark, Vestfold og Agder.

Mer info om uttak og samlingen finner du på NFFs nettsider


Tine har vært fast inventar på kretslaget i 2001 årgangen fra Oslo i flere år, og ble i høst tatt ut til kretslaget for 2000 årgangen.

J01 laget har hatt en strålende sesong og flere av jentene har representert BSK i ulike spillerutviklings tiltak i kretsen.


I høst ble sesongen kronet med seier i OBOS Cup.


BSK Fotball gratulerer med uttaket og ønsker Tinse lykke til på samling!


0 Kommentar

Ny FIFA dommer

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 26. Nov 2015

BSKs fotballdommer Elisabeth Thoresen er utnevnt til FIFA Assistentdommer fra sesongen 2016


Elisabeth har gjort sakene sine meget bra både i Toppserien og NM her hjemme og i flere internasjonale oppdrag de siste årene. I tillegg har hun vært regionsassistentdommer i Oddsenligaen (2.divisjon menn).

Fra 2016 vil hun kunne smykke dommerdrakten med FIFA merket og med det har BSK Fotball igjen en FIFA dommer "i stallen".


Se hele listen over FIFA dommere fra Norge på NFFs nettsider


BSK Fotball gratulerer så mye og ønsker Elisabeth lykke til med oppkjøringen mot en ny spennende sesong!


P.S Bildet i artikkelen viser Elisabeth som nr 3 fra venstre, sammen med Emilie Rodahl Dokset (nr 2 fra venstre) da jentene var i Sverige på utvekslingskamp tidligere i år. Les mer her


0 Kommentar

Cupfinale og pizzafest

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 25. Nov 2015

Lørdag 21/11 hadde fotballjentene i BSK 03/04 sesongavslutning for spillere, foreldre og søsken

Tekst og foto: Richard Hægermark


Dagen begynte med at jentene dro til Telenor Arena og så cupfinalen for damer mellom Avaldsnes og Lillestrøm.

Kanskje ikke det mest velspilte kampen, men Lillestrøm vant etter en spennende andre omgang. LSK-seieren ble da også behørig heiet frem av flere av jentene.

De ivrige LSK-supporterne Ingvild Flaa og Charlotte Berentsen jubler etter 3-2 scoringen.


Deretter kom jentene til «duket bord» i Miljøhuset. Her hadde to pappaer pyntet bord og hengt opp gule & blå ballonger (den ene pappaen er visst fra Sverige).

Jentene spiste pizza til den store gullmedaljen som passer seg på en avslutning. Barn og foreldre konkurrerte i quiz og en BSK-versjon av «20 spørsmål».


Priser ble også delt ut i følgende kategorier:


Årets nykommer: Mille Aslaksen Waale
Årets treningsivrigste: Livia Aale-Hægermark
Årets verver: Karoline Løvnaseth
Årets hjelper: Vilde Narum
Årets keeper: Henni Rootwelt Revheim

Glade vinnere, fra venstre: Mille Aslaksen Waale, Henni Rootwelt Revheim, Livia Aale-Hægermark, Vilde Narum og Karoline Løvnaseth


Årets spiller var det jentene selv som skulle stemme frem. Trenerteamet hadde sett for seg at det skulle bli én jente, men det ble delt førsteplass mellom tre av jentene:

Livia Aale-Hægermark, Mille Aslaksen Waale ogThale Grøsland Aspen.


En herlig dag og kveld ble det. Det er gøy at vi nå blitt 19 jenter, hvilket er 5 flere enn når sesongen startet, og det er rom for enda flere.


0 Kommentar

Trenersamling

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 9. Nov 2015


Torsdag 5 november arrangerte fotballstyret samling for trenere, lagledere og dommere i BSK Fotball


Tekst og foto: Rudi Martinsen26 deltakere var samlet på Miljøhuset for en oppsummering av året som har gått. I tillegg til at styrets leder Jo Evensen (bildet) delte noen ord og tanker om ståa i fotballgruppa hadde alle fremmøtte anledning til å dele sine erfaringer.

Mange benyttet anledningen til å komme med mye konstruktive tilbakemeldinger på hva BSK Fotball gjør bra og hva som kan og må bli bedre for kommende sesonger.

Generelt sett så har fotballgruppa hatt noen utfordringer på spesielt den sportslige oppfølgingen av lagene noe som i all hovedsak kommer av at mye ressurser har måttet blitt lagt ned i Akademiet/IFO. Dette er en viktig arena for klubben og det er gledelig med mange ivrige barn i aktivitet hver dag noe som også blir lagt merke til når barna møter på sine "vanlige" treninger.

Et annet viktig moment i denne samlingen var det sosiale. Her møttes styremedlemmer, trenere, lagledere og dommere til gode fotballfaglige diskusjoner som varte utover kvelden.
0 Kommentar

Klubbdommerkurs avholdt

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 8. Okt 2015

17 nysgjerrige og lærevillige "elever" deltok på klubbdommerkurs på Ekeberg
Kursholdere var Espen Kallerud og Rudi Martinsen


Klubbdommerkurset er rettet mot barnefotball (opp til og med 12 år) og spill på små baner (3er, 5er og 7er fotball).
Kurset gir deltakerne en gjennomgang av regler samt at det fokuseres på holdninger og hva det vil si å være dommer. Klubbdommerkurset er første steg på Dommerpyramiden og kvalifiserer dommerne til å dømme kamper for klubbens lag i barnefotballen. Neste steg vil være rekrutteringsdommerkurs gjennom fotballkretsen.

De fleste deltakerne var fra klubbens 2002 lag. BSK Fotball har i flere år hatt obligatorisk dommerkurs for gruppas 13-åringer slik at alle får en skikkelig innføring i reglene og dommerrollen.

Deltakerne var ivrige og hadde mange spørsmål hvor en del av dem var på et litt annet nivå enn hva som møter dommere i barnefotballen..Mot slutten av kurset ble det avholdt en teoriprøve med over 20 spørsmål i regelverk og retningslinjer.

Flere av deltakerne vil få sin ilddåp i "praktisk" dømming under årets Myggstikk Cup i Bækkelagshallen

Tekst og foto: Rudi Martinsen/BSK Fotball

0 Kommentar

Kampoppsett Myggstikk

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 5. Okt 2015

Kampoppsettet til Myggstikk 2015 er klart og finnes her

0 Kommentar

4 jenter på kretslagsamling

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 5. Okt 2015Fire BSK jenter skal i helgen representere Oslo Fotballkrets i Bakers Elite Cup på Hamar

Foto: OFK

De fire jentene, Tine Celine Karstensen, Ebba Lund Andersen, Elise Gjester Pedersen og Ida Outzen fra 2001 laget spiller på OFK laget som møter Akershus, Indre Østland og Nordmøre fotballkretser i gruppespill lørdag 10/10. Søndag 11/10 er det sluttspill.

Turneringen spilles på Hamar, mer info om turneringen samt kampoppsett finnes her

NB! Bildet i artikkelen er hentet fra Oslo Fotballkrets og er tatt ved Lennart Johansson Academy turneringen hvor jentene deltok tidligere i år

BSK Fotball gratulerer med uttaket og ønsker lykke til!

0 Kommentar

Trenerkurs for trenerne i BSK - UEFA C-lisens

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 29. Sep 2015


BSK skal arrangere kretsens trenerkurs UEFA C-lisens Delkurs 1 Barnefotballkurset og Delkurs 2 Barnefotball Flest mulig med kvalitet. Kurset blir holdt i BSK sine lokaler på Ekeberg. Det er både teori og praksis.


 • Delkurs 1 avholdes lørdag 10. oktober og søndag 11. oktober.
 • Delkurs 2 avholdes fredag 23., lørdag 24., søndag 25. oktober (inkludert egen keepermodul)


Dette er kurs vi anbefaler alle med treneroppgaver i klubben å gjennomføre. Det er ekstremt lærenyttige og motiverende kurs som gir en veldig god basis i trenerrollen. Kursens gir en UEFA C-lisens, og bare det er jo noe å skryte av til naboen og kollegaen! Men viktigst er at det er moro å lære mere om det spillet vi alle er så glad i.

Alle kostnader til kurset er dekket av klubben.

Påmelding til kurset gjør du ved å sende mail til fotball@bekkelagets.no


Med vennlig hilsen
Bækkelagets Sportsklub - Fotballgruppen


0 Kommentar

Åpningstider i Høstferien

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 24. Sep 2015


Vi har åpent i høstferien og det er to alternativer for påmelding. Vi ønsker at alle som skal skal ha plass i høstferien gir oss en tilbakemelding på hvilket alternativ de velger eller om barnet ikke kommer.

Alternativ 1:
Dette er inkludert i prisen dere betaler fra før. Vi henter barna på AKS på skolen kl.13:00 mandag - fredag.

Alternativ 2:
Barna kan leveres hos oss kl.08:00 mandag - fredag.
1 dag : 200,-
2 dager: 400,-
3 dager: 550,-
4 dager: 700,-
5 dager: 800,-

Dette er som dere forstår en ekstra utgift for oss da vi må bemanne ekstra.

Alternativ 3:
Barnet kommer ikke.

Klær
Vil minne på at vi har satt frem alt av gjenglemt tøy og dette må dere gå igjennom. Vi kommer til å oppbevare dem en uke til etter høstferien i svarte poser. Etter dette gir vi bort tøyet til en god sak. Regner med at det er forståelse for dette.

Minner også på at dere passer på at dere sender med treningstøy, innesko hvis barna skal ha innendørs trening, leggskinn hvis barna spiller fotball og vannflaske.

Faktura
Faktura for August og September sendes ut iløpet av dagen eller innen imorgen.

Kontakt
Er det noe dere lurer på så er det bare å ta kontakt på mail med oss.
AKADEMI TLF : 486 77 888
Send sms hvis barna er syke eller andre beskjeder.

Ha en strålende høstferie.

0 Kommentar

BSK Fotball arrangerer dommerkurs

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 23. Sep 2015Torsdag 8. oktober arrangerer BSK Fotball klubbdommerkurs på Ekeberg

Klubbdommerkurset er første steg på dommerpyramiden og kurset kvalifiserer dommere til dømming i 5-er og 7-er fotball i barnefotballkamper i egen klubb.

I tillegg til å gi deltakerne en innføring i spilleregler så er et av hovedmålene med kurset å gi deltakerne gode holdninger og en innføring i dommerrollen.

Kurset avholdes i klubbens lokaler på Ekeberg torsdag 8. oktober fra kl 18. Varighet er ca 2,5-3 timer. Kurset er gratis for klubbens medlemmer.

Kursholdere er Espen Kallerud og Rudi Martinsen.

For mer informasjon og påmelding kontakt dommeransvarlig i BSK Fotball, Rudi Martinsen - rudi.martinsen@gmail.com - 92033406

0 Kommentar

Tippeligaen neste!

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 14. Sep 2015
BSKs fotballdommer Espen Eskås skal til helgen debutere som hoveddommer i Tippeligaoppgjøret mellom Haugesund og Sarpsborg.

Espen har de siste årene dømt i OBOS ligaen (1.div menn) og var tidligere i høst på utvekslingskamp i Finland.

Dommere.no har snakket med Espen i forbindelse med uttaket

BSK Fotball gratulerer med uttaket og ønsker Espen lykke til!

0 Kommentar

Dommersamling

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 9. Sep 2015
Dommersamling ble avholdt tirsdag kveld med 6 av klubbens fotballdommere.
Bildet: F.v Espen Eskås, Karl-Fredrik (og Karl-Elliot) Velle, Rolf Aksel W. Barca, Elisabeth Thoresen, Svein Elvanes og Martin Hayes.

Tema for samlingen var hvordan klubben kan tilrettelegge best mulig for dommerne, hvordan dommerne kan bidra inn mot dommergruppa og klubben, og hvordan vi sammen skaper et best mulig miljø i dommergruppa og inn mot klubben.

Dessverre var det ikke alle som kunne delta på samlingen noe som er naturlig midt i en travel fotballhøst.

Dommerne hadde flere ideer til tiltak som kunne gjøres og områder hvor de kunne bidra med kompetanse og oppfølging på.

BSK Fotball er veldig glad for at vi har en stor og aktiv dommergruppe og håper at vi kan få brukt deres kompetanse på flere områder i klubben.

Tekst og foto: Rudi Martinsen

0 Kommentar

Emilie og Elisabeth i NM semifinale

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 8. Sep 2015
BSKs fotballdommere Emilie Rodahl Dokset og Elisabeth Thoresen skal i helgen dømme semifinalen i NM for kvinner mellom LSK Kvinner og Trondheims Ørn.
Kampen spilles lørdag 12.september.

Bildet i artikkelen er hentet fra dommere.no og er tatt under jentenes utvekslingskamp i Sverige tidligere i høst. Våre jenter er i midten flankert av to svenske dommerkollegaer.

BSK Fotball gratulerer med NM kamp og ønsker jentene lykke til!

0 Kommentar

Kompisoppgjør

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 7. Sep 2015

Brødre i buret

25 lag fra 5 klubber spilte 50 kamper på Sportsplassen lørdag. BSK G07-cup ble en fest!


Tekst og foto: Rina Therese BlekkerudDu husker den aller siste scenen i filmen Fire bryllup og en gravferd? Der Andie MacDowell sier de bevingede ordene «Is it still raining? I hadn't noticed», mens hun står i høljeregn og betror sin kjærlighet til Hugh Grant? Det må ha vært samme kjærligheten som traff G07-lagene lørdag 5. september. Blant mange rekorder som ble satt på cupen, er det mulig at nedbør er blant dem. Men det affiserer ikke gulkledde gutter med ordre om å opptre som vepser. Motstandere fra Lambertseter, Nordstrand, KFUM og Korsvoll skal, etter planen, til pers.


4 på hjemmebane

4 på hjemmebane, Fra venstre: Erling, Johannes, Sofus og Edvard
Fra venstre: Erling, Johannes, Sofus og Edvard


Hvem er det viktigst å slå i dag?

- Kåffa og Nordstrand!

Liker dere seriekamp eller cup best?

- Cup, for da kan vi spille mange kamper etter hverandre!

Hva er det viktig å ha i kiosken?

- Kaffe, så vi kan holde varmen, det burde kanskje vært kakao her? Ellers er vafler og væske viktig, så vi får drukket nok.


3 på bortebane

3 på bortebane: Fra venstre: Benjamin (KFUM), Dario (Lambertseter) og Theo (Nordstrand)
Fra venstre: Benjamin (KFUM), Dario (Lambertseter) og Theo (Nordstrand)


Hvem er det viktigst å slå i dag?

- BSK, for de er så gode, sier Benjamin. Mens Dario skyter inn at de skylder Kåffa et tap.

Liker dere seriekamp eller cup best?


- Turneringer er alltid best, da får vi spille masse!

Hva er det viktig å ha i kiosken?

- Pølse og vaffel. Også kunne det gjort seg med litt Power Aid.


Alle mann i arbeid

- Folk er utrolig blide, det er veldig god stemning her, skryter Birgit Haustveit, mammaen til Fredrik. Hun tar kioskvakten sin med stor glede.

- Denne cupen krever mye og jeg må få si takk til dem står bak. Jeg har fått en vakt på ei liste, men det er ildsjelene bak som har gjort jobben. Det er jeg veldig takknemlig for.

Birgit tror ungene liker dager som dette, hvor alle får være med og familien kan være sammen.

- De bryr seg ikke om regnet, ungene spiller fotball uansett, ler hun.

Men kioskvarene merker været.

- Vi har solgt to is så langt, men vaflene går unna. Kjenner du hvor hett det er her inne? Skrekken er å komme på etterskudd med vaflene, sier Thor Erik Skarpen, pappaen til Ulrik. Bak ham oser og damper to doble vaffeljern som en trofast arbeidshest.
- Her inne rekker du ikke å tenke, og det er jo deilig, betror han gjenkjennelig.

- Mitt tips til arrangørene neste år, er at vaflene må bli dyrere. Jeg ser de har gått opp siden i fjor, men det holder ikke, humrer han.

Kafetjeneste: Vaflene må bli dyrere neste år, er konklusjonen etter dagens økt. Her er det mye å hente! Voksne fra venstre: Peter Deinboll, Thor Erik Skarpen og Birgit Haustveit.
Kafétjeneste: Vaflene må bli dyrere neste år, er konklusjonen etter dagens økt. Her er det mye å hente! Voksne fra venstre: Peter Deinboll, Thor Erik Skarpen og Birgit Haustveit.

Dommerdrøm

Det er frivillige fra BSK G01 som dømmer de 50 kampene.

- Utover at vi får 300 kroner i lønn, så er det veldig gøy å dømme og det er viktig å være med å støtte klubben, sier Mattias Grey (13).

Dagens dommere, Fra venstre: Adrian Næss, Mattias Gray og Erik Holmeide rapporterer om fair play og velmenende foreldre.
Dagens dommere: Fra venstre: Adrian Næss, Mattias Gray og Erik Holmeide rapporterer om fair play og velmenende foreldre.

Adrian Næss (14) har dømt fire frispark på fire kamper, og de fleste av dem er helt utilsiktet, som for eksempel hands.

- Det er stort sett fair play på banen og gutta har det hyggelig.

Det viser seg også at dommerne for det meste får dømme i fred.

- Det er noen foreldre som kommenterer avgjørelsene våre, men det er mer veiledende enn kritikk, sier, Erik Holmeide (14).


Lagkamerater!

Lagkamerater


Hvordan kompisoppgjøret endte, sier du?
Det var periodevis rolig for KFUMs keeper, men BSK vant supporter-kampen 1-00 Kommentar

BSK-jenter på cup

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 4. Sep 2015
13 fotballglade BSK-jenter møtte til 3*3-cup på Kolbotn sist lørdag.
Det ble mange intense kamper, mye fint spill av jentene, masse mål og mye fotballglede til stor jubel fra tilskuerne.

Takk for fantastisk innsats, jenter!

0 Kommentar

Espen Eskås til Finland

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 2. Sep 2015
BSKs fotballdommer Espen Eskås er av NFF oppnevt til utvekslingsoppdrag i Finland.

Espen vil sammen med assistentdommer Jim Dyb fra Sunnmøre dømme kampen mellom HAKA og Ekenäs IF i Ykkönen League som er nest øverste nivå i Finland. Espen får også med seg en finsk assistentdommer og 4.dommer i teamet.

Kampen spilles torsdag 10.september i byen Valkeakoski som ligger litt utenfor hovedstaden Helsinki

Dommerutvekslingen er en del av en nordisk avtale.

Vi gratulerer Espen med uttaket og ønsker lykke til i Finland!

Bildet i artikkelen er hentet fra ofdl.no og er tatt i forbindelse med at Espen deltok på UEFA Core

0 Kommentar

"Bækkelaget dømmer Toppserien"

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 2. Sep 2015BSK og BSKs dommere i søkelyset i artikkel på dommersiden dommere.no


Sjekk ut artikkelen her

Bildet er hentet fra dommere.no

0 Kommentar

Emilie og Elisabeth på utveksling i Sverige

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 28. Aug 2015
BSK dommerne Emilie Rodahl Dokset (bildet) og Elisabeth Thoresen var torsdag på utvekslingskamp i Sverige og dømte i Göteborg

Kampen i svenske Damallsvenskan (tilsvarende den norske Toppserien) ble spilt mellom Kopparbergs/Göteborg FC og Mallbackens IF Sunne

Kampen endte 1-0 til hjemmelaget, matchfakta finner du her

Dommere.no har også tatt en prat med jentene etter kampen

Vi gratulerer jentene med oppnevnelsen!

0 Kommentar

Vil du bidra under Myggstikk?

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 28. Aug 2015
BSK Fotball arrangerer Jacob's Cup Myggstikk 16.-18. oktober og 23.-25. oktober i Bækkelagshallen.

Myggstikk er en populær turnering for barn i alderen 7-10 år og en flott avslutning på sesongen for de yngste spillerne.

Myggstikkomiteen trenger flere til å bidra i arrangementet, det er flere oppgaver som skal løses. Blant annet kakebaking, lotteri, vakter i inngang, kiosk etc

Vi prøver å få til at de aller fleste får vakt mens sin pode spiller (det er selvsagt mulighet for de som ikke har barn som spiller under Myggstikk til å bidra). Håper alle uansett stiller med positiv innstilling og godt humør!

Den endelige vaktlisten vil først bli satt opp når kampoppsettet er klart. Det vil skje ca. 1 uke før 1.kamphelg.

Har du spørsmål eller ønsker å bidra nøl ikke med å ta kontakt med oss på fotball@bekkelagets.no0 Kommentar

Erling Wrangell slutter i BSK Fotball

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 25. Aug 2015

Erling Wrangell har denne uken meddelt at han vil slutte i BSK, og han har levert inn sin oppsigelse etter nesten seks hektiske måneder som administrativ leder.

Vi takker Erling for hans innsats i denne perioden og ønsker han lykke til videre med nye oppgaver utenfor BSK.


Erling har sin siste arbeidsdag på fredag denne uken. Hvordan all kommunikasjon og oppgaver styres og fordeles fremover vil vi komme tilbake til straks vi har dette klart.


Hvis noen har spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med fotballstyret på epost: fotballstyret@bekkelagets.noMed vennlig hilsen
Bækkelagets Sportsklub - Fotballgruppen


Jo Evensen
leder


foto: Torbjørn Andersen


0 Kommentar

Fotballdommer Ann Wenche Kleven intervjuet på dommere.no

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 19. Aug 2015
Les artikkel om fotballdommer om Ann Wenche Kleven på dommere.no
Ann Wenche er i tillegg til å være fotballdommer også med i Arrangementskomiteen i Norway Cup og jobber i dommeravdelingen.

BSK Fotball er stolte av Ann Wenche og at hun representerer BSK!

Bildet er hentet fra artikkelen hos dommere.no

0 Kommentar

BSK Akademiet utvides til høsten

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 5. Jun 2015

BSK Fotball startet helårs fotballakademi høsten 2014. Akademiet har vært en stor suksess og har økt hver eneste uke, nå er det over 150 barn innom akademiet i løpet av en uke.

Fra høsten 2015 utvides akademiet til et AllIdretts akademi hvor vi også tilbyr Håndball, Friidrett, Innebandy, Svømming, Ski og Frilek! Akademiet vil fortsatt være basert på og samarbeide med Telenor Xtra.

BSK Akademiet vil ha åpent mandag til fredag mellom 13 og 17. Vi vil også holde åpent ved skolenes planleggingsdager.
Oppstart høsten 2015 vil være mandag 17.august (uke 34)

Akademisjef Victor Olivares gleder seg stort til høstens oppstart og er helt sikker på at utvidelse med flere idretter vil gjøre interessen for akademiet enda større og ikke minst gi barna et meget godt og bredt tilbud.

Selv om Akademiet nå utvider den sportslige aktiviteten er det fortsatt fullt fokus på både kosthold, pedagogisk kyndig leksehjelp, fair play og trening av sosiale ferdigheter. Blant annet får barna et varmt måltid hver dag.

Akademiet tilbyr også henting fra skolene i nærområdene slik at barna kommer seg trygt til oss.

For mer info om Akademiet med oppdaterte priser og påmelding følg denne linkenNB! Bildet i artikkelen. Foto: Torbjørn Andersen

0 Kommentar

BSK jenter tatt ut til Statoils talentleir

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 23. Mai 2015
De to BSK jentene Tine Celine Karstensen og Elise Gjester Pedersen fra Jenter 2001 laget er av NFF tatt ut til Statoil Talentleir i juni.

Statoil Talentleir 2015 samler 48 av landets beste gutter og jenter i 2001 årgangen til en samling med tett program fra NFF og deres instruktører.
Blant trenerne på samlingen står Brede Hangeland i spissen og han har med seg blant annet Mats Møller Dæhli og Martin Ødegaard.

Mer om samlingen og programmet finner du på NFFs nettsider

BSK Fotball ønsker jentene lykke til!

NB! Foto i artikkelen er hentet fra nff.no

0 Kommentar

Fotballens dag, onsdag 3. juni

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 21. Mai 2015

Vi følger opp suksessen og arrangerer fotballens dag på Sportsplassen onsdag 3. juni fra kl 1630.

Det blir foreldre-kamper og mange andre morsomme aktiviteter. Blant annet blir det, som i fjor, mulighet til å måle hastigheten på skuddene!
Kiosken og salg av grillmat starter kl 1630! Husk kontanter!


0 Kommentar

Norway Cup påmelding

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 30. Apr 2015
Nå er frivillighetsportalen til årets Norway Cup åpnet!


Vi oppfordrer alle våre medlemmer og foreldre til å melde seg som funksjonærer. Norway Cup er ikke bare verdens største fotballturnering, det er også en unik anledning til å bli mer kjent med Bækkelagets Sportsklub og menneskene i nærmiljøet samtidig som man gir et godt arbeidsbidrag til BSK-fotball.

Det er mange funksjonær stillinger og alle kan ta del i eventyret Norway Cup og oppleve på nært hold hvor viktig idrettsglede er for barn og unge fra hele verden.

Alle medlemmer som skal spille i Norway Cup skal ha minimum fire vakter. Foreldres innsats går til de respektive barns lagkasser.

Norway Cup er gøy og det er et minne for livet – enten man er spiller eller funksjonær!Her finner du mer informasjon og tips til påmeldingen.

http://www.bekkelagets.no/p/10907/for-registreringen

http://www.bekkelagets.no/p/10908/pameldingsprosessen

Det er viktig at man marker FOTBALL under «tilknyttede organisasjoner/foreninger»

http://www.bekkelagets.no/p/10915/skiftregistrering

http://www.bekkelagets.no/p/10909/om-funksjonaerjobben


0 Kommentar

Oppstart 2010

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 15. Apr 2015
Tirsdag 5.mai kl 1700 starter BSK Fotball fotballtrening for barn født 2010.

De første treningene vil være åpne og det er bare å komme og prøve!

For mer info eller spørsmål ta kontakt via "Kontakt oss" i menyen over0 Kommentar

4 jenter til turnering i Sverige

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 15. Apr 20154 av våre jenter i 2001 årgangen har blitt tatt ut på Oslo Fotballkrets' J01 lag til den internasjonale turneringen Lennart Johansson Academy Trophy.

Elise Gjester Pedersen, Tine Celine Karstensen, Ebba Lund Andersen og Ida Outzen vil alle få erfaring på internasjonalt nivå mot RCD Espanyol (Spania), Strikers FC-South Coast (USA) og ONS (Finland).
J01 klassen består av to grupper og i den andre gruppen finner vi lagene AIK (Sverige), Madrid CFF (Spania), Paris Saint-Germain (Frankrike) og FC Honka (Finland).

Kampene spilles helgen 15/5 - 17/5. Alle lag går videre til sluttspill så nasjonaldagen må feires i Sverige.Kampoppsettet finnes her

Turneringen arrangeres for 5. gang og spilles i Solna, Sverige, rett utenfor Stockholm. Navnet har den fått etter tidligere president i UEFA og visepresident i FIFA, Lennart JohanssonDen arrangeres av AIKs ungdomsakademi og visjonen er "Talents of today - STARS of tomorrow"

BSK Fotball er utrolig stolte av jentene og ønsker lykke til i turneringen!

0 Kommentar

Nye dommere til BSK Fotball

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 30. Mar 2015

I løpet av vinteren har 3 dommere meldt overgang til BSK Fotball.

Espen Eskås
Espen kommer opprinnelig fra Bærum og har vært i Haslum IL tidligere. Han dømmer til vanlig i OBOS ligaen (1.divisjon menn) og har vært med på flere internasjonale oppdrag. Espen har hatt et ønske om å bli en del av en klubb som har et dommermiljø og mener BSK passer bra. BSK har blant annet alle Oslos 4 dommere i Toppserien for kvinner.
Bildet hentet fra ofdl.no, viser Espen (til høyre :-) sammen med tidligere Premier League dommer Howard Webb

Johannes Morland
Johannes kommer fra Sotra (Hordaland), men flyttet i år til Oslo og ønsket å melde overgang til en klubb her. Han dømmer i 4.divisjon menn

Karl Yngve Andersen
Karl Yngve har vært medlem i Skeid i flere år, men har nå flyttet til Ekeberg med sin familie. I tillegg har han i flere år vært en del av dommeravdelingen i Norway Cup og har derfor sett det som naturlig å melde overgang til BSK. Karl Yngve er veileder i 3.divisjon menn og gruppeleder for assistentdommere i Oslo Fotballkrets


Vi ønsker alle sammen velkommen til oss!


0 Kommentar

Treningsleir Barcelona

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 27. Mar 2015Mens vi her hjemme måker snø igjen reiser G98 og G2000 til Salou som ligger en times kjøring fra Barcelona.Strandbyen Salou har et av regions beste treningsanlegg hvor BSKs spillere skal trene og ha det gøy.
I løpet av oppholdet vil begge lagene også trenes av hver sin gjestetrener fra FC Barcelona. Det blir selvfølgelig tid til et besøk i Barcelona by, og kanskje en kikk på Camp Nou?! Vi håper oppholdet er til inspirasjon og glede, og ønsker alle gutta en riktig god tur!


0 Kommentar

Årsmøte 2015 avholdt

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 9. Mar 2015


Onsdag 4 mars ble fotballgruppens årsmøte avholdt på Miljøhuset.

Under årsmøte ble fotballgruppens årsberetning presentert og noe utfyllende opplysninger ble gitt. Gruppas årsregnskap for 2014 og budsjett for 2015 ble presentert av økonomiansvarlig. Videre ble ny aktivitetsavgift vedtatt, den finner du her.

Valgkomiteens forslag til nytt styre ble enstemmig valgt, det samme med styrets forslag til ny valgkomitee.

Styret for 2015 vil da ha følgende sammensetning:
FunksjonNavn
LederJo Evensen
NestlederKarl-Fredrik Velle (ny)
Styremedlem ØkonomiCatinka H. Lorentzen
Styremedlem SekretærRudi Martinsen
Styremedlem UtdanningChristian Abrahamsen (ny)
Styremedlem (Materiell)Pål Hjelle
StyremedlemAnn Helen Lillerud
StyremedlemJon Harald Gaarde (ny)
StyremedlemKjersti Lunde (ny)


NB! Styret skal formelt godkjennes på BSKs Generalforsamling tirsdag 24 mars kl 18 i Bekkelagshuset

Årsmøtet ble avsluttet med blomsteroverrekkelser til avtroppende styremedlemmer samt til avtroppende leder av Valgkomiteen for vel utført innsats over flere år0 Kommentar

4 jenter på kretslagssamling

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 5. Mar 2015Hele 4 jenter fra BSKs 2001 årgang er tatt ut til kretslagssamling i Oslo Fotballkrets lørdag 14. mars.
Under samlingen er det kretslagsluttspill med semifinale og finale eller bronsefinale.

Vi gratulerer Tina Celine Karstensen, Ebba Lund Andersen, Elise Gjester Pedersen og Ida Outzen med uttaket og noterer at BSK er den klubben med flest deltakere i denne årgangen!

Oslo møter Akershus i sin semifinale kl 10, i den andre semifinalen møtes Indre Østland og Østfold.
Bronsefinale spilles kl 14 og finalen kl 15

Kampene/samlingen foregår på Skjetten kunstgress

0 Kommentar

Årsmøte 2015

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 19. Feb 2015

BSK Fotballs årsmøte avholdes 4.mars på Miljøhuset kl 19

Saksliste er som følger:


1. Åpning.
2. Godkjenning av innkalling og dagsorden
3. Valg av dirigent, sekretær og protokollunderskrivere
4. Årsberetning for 2014
5. Årsregnskap for 2014
6. Innkomne forslag.
Forslag skal være gruppas fungerende leder i hende senest 14 dager før årsmøtet
7. Budsjett for 2015. Vedta aktivitetsavgift
8. ValgHer finner du saksdokumenter:

Forslag Aktivitetsavgift
Årsberetning 2014
Regnskap / budsjett (oppdatert 25/02-2015)
Balanse (oppdatert 25/02-2015) NB! Det er funnet en skrivefeil i punktet "Andre fordringer", denne er rettet 27/02-2015
Valg (oppdatert 24/02-2015)Foto av den nye kunstgressbanen i kveldslys: Stein Winge


0 Kommentar

BSK Fotball søker ny administrativ leder

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 2. Feb 2015

Bækkelaget SK Fotball søker ny administrativ leder.

Fotballgruppa i BSK er i god utvikling. Vi har idag nærmere 600 medlemmer og vi vokser stadig. Våre kontorer ligger ved Ekeberghallen og er samlokalisert med Norway cup og Bækkelagets Sportsklub sine lokaler.

Vi kan vise til en god sportslig og økonomisk utvikling. Vår tidligere leder har fått stilling i Oslo fotballkrets så vi søker for snarlig tiltredelse:

Administrativ leder

Arbeidsoppgaver og ansvar

 • Daglig administrativ ledelse av gruppa
 • Kommunikasjon med trenere, lagledere, spillere og foreldre
 • Påmelding av lag til seriespill og cuper
 • Ansvar for korrekt registrering av spillere og foreldre
 • Daglig økonomistyringen av gruppen - bilagshåndtering og fakturering
 • Drifte utleie av våre anlegg
 • Administrativt ansvarlig for gruppens arrangementer og dugnader
 • Samarbeid med klubb, krets og forbund
 • I samarbeid med styret og sportslig leder, utarbeide og videreutvikle strategi og handlingsplan
 • Implementere strategi og handlingsplan, slik at klubbens økonomiske og operative mål innfris
 • Rapportering til styret
Ønskede kvalifikasjoner

 • Utdannelse innen økonomi/regnskap
 • Erfaring fra administrativt arbeid
 • Er systematisk, strukturert og god økonomisk forståelse
 • Ansvarsbevisst, omgjengelig og samarbeidsinnstilt
 • Interesse for og engasjert i fotball, idrett og folkehelse
 • Erfaring fra frivillig arbeid
Vi tilbyr

 • En spennende selvstendig stilling i lokalmiljøet hvor man skaper gode oppvekstvillkår for barn og unge.
 • En stilling med stor grad av frihet og selvstendighet
 • Konkurransedyktig lønns- og arbeidsvilkår
 • Noe kveldsarbeid må kunne påregnes
Stillingen rapporterer til styret.

For mere informasjon om stillingen kan man kontakte styreleder i BSK Fotball, Jo Evensen
tlf 91 31 55 61. Søknader sendes til fotballstyret@bekkelagets.no innen 15.februar 2015.

Last ned utlysning som PDF

0 Kommentar

Victor og BSK Akademiet i artikkel på foreldre.no

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 2. Feb 2015

BSK Akademiet og hovedansvarlig Victor Olivares er omtalt og intervjuet i en artikkel på foreldre.no.

Artikkelen Gode råd om pysete barn handler om hvordan man gir barn mestringsfølelse i stedet for ekstra press

Victor og BSK Akademiet jobber mye med akkurat dette og Victor forteller om viktigheten av å finne frem til hva den enkelte mestrer og å se hvert enkelt individ.

Hele artikkelen finner du her

0 Kommentar

Monica Larsen gir seg som dommer

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 26. Jan 2015

Etter 11 år som fotballdommer, de aller fleste på høyeste nivå, gir Monica Larsen seg
som fotballdommer.
Monica har hatt mange høydepunkter i løpet av sin karriere, blant
annet:
- Debut Toppserien for kvinner 2006
- Årets dommer i Oslo Fotballkrets 2006
- 4.dommer i Cupfinalen for Kvinner 2007
- Utnevnt til FIFA dommer 2008
- Hoveddommer Cupfinalen for Kvinner 2008
- BSKs bronsemerke 2008
- Årets dommer i Norge 2009
- Årets BSKer 2009
- Hoveddommer i Cupfinalen for Kvinner 2011
- BSKs sølvmedalje 2011
- 4. Dommer i Cupfinalen for kvinner 2013
- Årets dommer i Norge 2013
- 4. Dommer i J19 EM 2014

I tillegg har Monica hatt masse internasjonale oppdrag i både VM- og EM kvalifisering og
diverse turneringer og privatkamper.

Monica mottar hedersbevisning

Monica retter en stor takk til dommerfamilien, spillere, trenere og ledere for gode fotballminner. I tillegg ønsker hun å takke BSK for god oppfølging, tilbakemeldinger og
engasjement.

BSK Fotball takker Monica for innsatsen og måten hun har representert BSK på i inn- og
utland.P.S! Heldigvis så vil BSK fortsatt ha en FIFA dommer i klubben ettersom Cathrine Eide (til venstre for Monica på bildet over) fikk utnevnelsen i desember

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline