Bækkelagets SK - Fotball

Bækkelagets SK - Fotball

Rekrutteringsdommerkurs

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 6. Des 2014
Oslo Fotballkrets har satt opp rekrutteringsdommerkurs for sesongen 2015

Kursdatoer er:
  • 12, 15, 19 og 25 januar
  • 23, 26 februar, 2 og 3 mars

Alle kurs starter kl. 18.00 og varer i ca. 3,5 – 4 timer (teori, de 3 første kveldene) og ca. 2 timer (praksis, siste kurs kvelden).

Kursavgift på 950,- betales av klubben.

Vær obs på at kursene er veldig populære og fylles fort opp! For mer info kan man se på Oslo Fotballkrets sine nettsider eller kontakte rudi.martinsen@gmail.com som er BSK Fotballs dommerkontakt.

Påmelding gjøres via klubben og sendes på epost til rudi.martinsen@gmail.com

NB! Oslo Fotballkrets anbefaler at man er 16 år det året man starter som rekrutteringsdommer. Det har vært tilfeller hvor de har godtatt deltakere under 16, men ved fullsatte kurs kan det være at de prioriterer deltakere over 16 år foran yngre.

0 Kommentar

Svein Elvanes æresmedlem av Oslo Fotballdommerlaug

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 30. Nov 2014

Svein Elvanes er til vanlig veileder og gruppeleder i Oslo Fotballkrets. Han har mange år bak seg i Norway Cup både som dommer, veileder og som AK i dommeravdelingen.

På Oslo Fotballkrets' årlige høstsamling for dommere og veiledere i kretsen ble han utnevnt til æresmedlem i Oslo Fotballdommerlaug (OFDL). Han er den fjerde i rekken av æresmedlemmer. Styret i OFDL begrunner utnevnelsen blant annet med hans årelange verv i lauget, både i styret og som leder av valgkomiteen.

OFDL er Oslo dommernes interesseorganisasjon og jobber tett med Oslo Fotballkrets og dommerkomiteen med kretsen. OFDL administrerer også dommere til treningskamper mellom hver sesong.

Les mer om utnevnelsen på OFDFs nettsider

0 Kommentar

Dommere til treningskamper

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 29. Nov 2014
Oslo Fotballdommerlaug (OFDL) tilbyr dommere til treningskamper vinteren 2014-15 i samarbeid med Oslo Fotballkrets som tidligere.

OFDL har et enkelt bestillingsskjema som laget fyller ut, OFDL sikrer at rett dommer blir satt opp og vil formidle kontakt til den aktuelle dommeren.

Mer info om priser og bestilling kan leses på linken under:

Dommere treningskamper 2014/15


0 Kommentar

BSK dommere i Cupfinale

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 26. Nov 2014
Til NM finalen for Kvinner mellom LSK Kvinner og Trondheims Ørn den 22.november er to av våre kvinnelige dommere oppnevnt.

Emilie Rodahl Dokset (bildet øverst), 22, er oppnevnt som hoveddommer og Cathrine Eide (bildet under), 26, er oppnevnt som 4.dommer.

0 Kommentar

Vidar Pettersen gir seg som daglig leder

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 26. Nov 2014

I år har det skjedd mye i fotballgruppa. Stor aktivitet og vi vokser kontinuerlig. Vi har fått på plass en rekke planlagte aktiviteter og det er mye god jobbing ute i lagene.

I fotball er det jo slik at når noen lag er gode på noe så kommer andre og vil kjøpe det...
Nå er det Oslo Fotballkrets som har fått øynene opp for at det er noen flinke folk i BSK.

Vår daglige leder Vidar Pettersen har blitt tilbudt jobb hos dem og han har takket ja til dette.
Det er selvfølgelig ikke moro at flinke folk forsvinner, men samtidig er man jo stolt og glad på deres vegne over at de er ettertraktet på stillingsmarkedet.

Vidar vil være hos oss i november, samt glimtvis for opplæring i desember/januar. Deretter vi dere treffe en behjelpelig Vidar i Kretskontorene på Ekeberg.

Vi i BSK fotball ønsker Vidar lykke til videre!Jo Evensen
Leder
Fotballstyret


0 Kommentar

Fullt trøkk på sesongavslutning

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 26. Nov 2014

Torsdag 30. oktober ble fotballgruppas sesongavslutning markert med brask og bram i Bækkelagshuset. Flere hundre fotballspillere og foreldre var til stede da det ble satt endelig punktum for en flott fotballsesong for BSK-lagene.

I fjor ble det for første gang arrangert sesongavslutning i fotballgruppa, og da dette ble godt mottatt ønsker vi nå å gjøre dette til en tradisjon.
I år som i fjor åpnet kvelden med at fotballstyrets leder, Jo Evensen, fortalte litt om status i BSK`s fotballgruppe. Han kunne blant annet informere om at den nye kunstgressbanen på Ekebergsletta snart skal stå klar med full belysning.
Fotballgruppa vokser stadig og har nå nærmere 600 spillere. I tillegg opplyste Jo om at Victor Olivares er nyansatt som sportslig leder og koordinator. Victor har også ansvaret for det ny
etablerte fotballakademiet på Sportsplassen.Alle lagene fikk komme frem i tur og orden mens en oppsummering av lagets sesong ble presentert. Spesielle prestasjoner ble behørig fremhevet.
Blant annet fikk vi høre at J2001 stilte med 2 lag denne sesongen, hvorav det ene laget ble seriemester i 2. divisjon for ett år eldre lag, og det andre laget kom på 3. plass i 1. divisjon i egen årsklasse. Laget har i tillegg fått 4 spillere med på SUP (kretsens spillerutviklingsprogram) denne sesongen.
Gutter 2000 sitt seriemesterskap i 3. divisjon ble også fremhevet. Alle lagene fikk fremføre heiaropet sitt, og dette førte til både høy stemning og høyt volum på Bækkelagshuset denne kvelden!
Kvelden ble også benyttet til å hedre enkeltpersoner som har gjort seg spesielt bemerket i sesongen som har gått. Alexander Lobo fikk pris for flest skift for fotballgruppa i Norway Cup med sine 21 skift.
Årets hederspris gikk til brødrene Emil og Fredrik Hægermark, som markerer seg svært positivt ved sin utmerkede deltakelse både som dommere, trenere og fotballspillere i BSK. Vi er stolte av å ha slike forbilder i klubben!

Tre trenere gir seg etter denne sesongen; Geir Aslaksen, Tina Karstensen og Per Holm-Eriksen. De fikk blomster og takk for sin flotte innsats for J2001 gjennom mange år.
Alt i alt ble det en veldig hyggelig avslutning på fotballsesongen 2014. Takk til alle engasjerte foreldre som stiller opp hele året på fotballkamper, treninger og ikke minst baking av kaker:-)
Hilsen fotballstyretTekst og foto: Lena Outzen/BSK Fotball
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline