Bækkelagets SK - Fotball

Bækkelagets SK - Fotball

Ebba på landslaget

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 23. Aug 2016

Foto: Nordstrands Blad

I dag ble landslagsuttaket for J15 troppen til dobbeltlandskamper mot Sverige i september offentliggjort.

Ebba Lund Andersen er plukket ut blant de 18 jentene som skal representere Norge. Les mer om kampene og uttaket her


Ebba spiller på BSKs J01 lag som i helgen kom på 4.plass i Stabæks eliteturnering. Her sto forøvrig Ebba for 7 av BSKs 8 mål i turneringen.

BSK Fotball gratulererer Ebba med uttaket og ønsker lykke til!


0 Kommentar

​Fotball-lek for 5- åringer

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 26. Mai 2016

Har du en sønn eller datter som som kunne tenke seg å prøve fotball?


BSK har startet opp med treninger for jenter og gutter født 2011. Treningen foregår på tirsdager fra kl. 17.30 til 18.30 på SPORTSPLASSEN (banen nærmest Bekkelagets skole).Treningen er preget av lek og balltilvenning, og vi har godt kvalifiserte trenere som tilrettelegger treningen for våre yngste fotballspillere.


Vi har allerede en liten gjeng på plass, men vi ønsker oss flere spillere. Ønsker ditt barn å prøve seg?


Påmelding gjøres via denne linken: http://goo.gl/forms/SoVHDs0t6B


Ønsker dere å melde barnet inn i BSK, gå inn på https://minidrett.nif.no.


For mer info eller spørsmål ta kontakt via mail til


Victor@bsknc.no.


Velkommen til BSK Fotball!

0 Kommentar

Oppstart for 2011 årgangen i fotball - Gutter og jenter

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 18. Apr 2016


Tirsdag 3.mai kl 17.30 til 18.30 på SPORTSPLASSEN banen nærmest Bekkelagets skole. Starter BSK Fotball fotballtrening for barn født i 2011.

Vi har åpent for både jenter og gutter. Hvor treningen vil være på samme plass til samme tid, men jenter og gutter adskilt.

Ønsker ditt barn å prøve seg? Påmelding gjøres via denne linken: http://goo.gl/forms/SoVHDs0t6B

Ønsker dere å melde barnet inn i BSK, gå inn på https://minidrett.nif.no.


For mer info eller spørsmål ta kontakt via mail til Victor@bsknc.no.0 Kommentar

Valgkomiteen trenger innspill

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 10. Feb 2016

Valgkomiteen i BSK Fotball jobber hardt med å lage et forslag til nytt styre i BSK Fotball som skal velges på fotballgruppens årsmøte onsdag 17. februar


I den anledning er det noen poster som fortsatt ikke er besatt og valgkomiteen trenger innspill på kandidater til følgende:

- Leder eller nestleder

- Styremedlem økonomi

- Styremedlem sekretær


Ta kontakt med valgkomiteen om du har lyst eller forslag til egnede kandidater:

Torild Nordby, torild@andoco.no, 97789642

Lena Outzen, lena.outzen@gjensidige.no, 48045162

Geir Christoffersen, Geir.Christoffersen@sapagroup.com, 91162943


0 Kommentar

Blant Norges beste

Postet av Bækkelagets SK - Fotball den 8. Des 2015


Kommende helg skal BSKs Tine Celine Karstensen delta på Landsdelssamling i Sarpsborg.

Tekst: Rudi Martinsen, Foto: Torbjørn Andersen og Oslo Fotballkrets


Denne helgen samles de mest lovende spillerne i 14-15 årsklassen fra regionene Øst og Sør, dvs Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud, Indre Østland, Vestfold, Telemark og Agder fotballkretser. I tillegg arrangeres en tilsvarende samling i Trondheim så totalt er det 55 gutter og 60 jenter i disse to årsklassene som er plukket ut som de største talentene i landet.

Blant disse finner vi altså Tine Celine fra BSK som har klart å komme seg gjennom det meget trange nåløyet og vist at hun har kvaliteter og holdninger som er på et meget høyt nivå.

Dette bekreftes av fagansvarlig for Landslagsskolen i NFF, Håkon Grøttland, som sier til spillerne som deltar: Akkurat du er tatt ut fordi du har overbevist spillerutvikleren i din krets om at du har «det lille ekstra»!

Nivået på en slik samling er naturlig nok altså ganske høyt. Dette er selvsagt Tine Celine klar over og spent på.


- Hvilke forventninger har du til helgens samling?

Jeg er veldig spent, og gleder meg til å treffe igjen alle jentene fra i fjor. Det kommer til å være høy kvalitet på treningene hvor det forventes mye av oss. Det blir kult å spille mot andre gode jenter som jeg kan lære mye av. Samtidig er det også litt skummelt jeg vil jo gjerne prestere bra.


- Du er den eneste fra BSK, hvordan blir det?

Jeg kjenner mange av jentene fra før da det er andre fra Oslo Fotballkrets der, i tillegg var jeg på en samling i fjor hvor jeg ble kjent med flere av jentene. Samtidig møter jeg jenter jeg var sammen med på Statoil Talentleir.


Kretslag

Tine Celine har vært fast innslag på kretslaget til Oslo Fotballkrets i flere år, og har deltatt på mange SUP (Spillerutviklingsprosjekt) samlinger i regi av kretsen. I år har hun også blitt tatt ut til SUP samlinger for J00, altså de som er ett år eldre.

- Fortell litt om kretslag/SUP samlingene?

Det er veldig gøy å spille med de som er eldre og bedre enn meg, spesielt hvis jeg har en god kamp. Jeg kan utvikle meg på en veldig god måte når jeg spiller med jenter som er bedre og sterkere enn meg, da må jeg skjerpe meg veldig. Vi har bare spilt én kamp hittill, den vant vi 5-1.

Det er også veldig gøy å spille med J01 som jeg har gjort frem til nå. Vi er som en familie som støtter hverandre. Samholdet er veldig fint, og det gjør er ekstra morsomt å spille fotball. Vi skal til Østerrike med kretslaget i 2016 og delta på en cup der, det gleder jeg meg veldig til.


Bildet over er fra OFKs J01 lag som deltok i Lennart Johansson Academy Trophy hvor Tine Celine og tre andre BSK jenter deltok tidligere i år. Les mer her


BSK Jenter 2001

I tillegg til fremganger på kretslag og på SUP samlinger har Tine Celine bidratt stort på BSKs J01 lag. I år avsluttet de sesongen med en fantastisk seier i OBOS Cup (Oslo mesterskapet) hvor hun avgjorde kampen og ble matchvinner. Dette er også noe hun mener er det største hun har vært med på hittill på fotballbanen

Det må nok være OBOS Cupfinalen mot Grei som vi vant og hvor jeg scoret 1-0 målet. Det var utrolig stort og være med på, og det er noe jeg aldri vil glemme.

Eller så er det å få være med på Statoil Talentleir som jeg deltok i starten av sommerferien i år veldig stort å ha vært med på. Der ble det plukket ut jenter fra hele landet som en slags landslagstropp. Det var utrolig morsomt å møte andre fotballivrige jenter med ulike ferdigheter. Blant annet så var Martin Ødegaard var en av trenerne der nede.


Landslagsskole

Samlingen i Sarpsborg er en del av fotballforbundets landslagsskole. Skolen har som intensjon å kartlegge og skolere opp landslagsaktuelle spillere slik at spillerne kan få ekstra motivasjon og inspirasjon, men også at de vet hva som kreves av dem på dette nivået.

Det vil være en fullspekket helg som starter med trening og gjennomgang allerede fredag ettermiddag. Lørdag vil det være både kamp, teori og trening før det hele avsluttes med kamp igjen på søndag.

Selv om Tine Celine allerede har hatt stor fremgang på fotballbanen holder hun bena plantet godt plantet på jorda.

- Hvilke mål har du med fotballen fremover?

At jeg kan ha det gøy samtidig som det skal være seriøst. Jeg ønsker å komme lengst mulig, men må ville det selv og er klar over at det vil kreve mye av meg.


Les mer om uttaket og landsdelsamlingen her (ekstern link)

Les også andre saker om BSK J01:

- Inspirerende matkveld

- Avgjorde med drømmetreff

- Vi skal kose oss

- 4 jenter på kretslagssamling0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline