Kick off med innebandy herrene

Postet av Bækkelagets SK den 20. Sep 2019

Hei alle BSKére. 

 

Som dere sikkert har fått med dere så har vi blåst skikkelig liv i innebandygruppa våres over sommeren. Ny giv og masse entusiasme preger innebandygruppa om dagen. Det gleder vi oss stort over!

 

I den entusiastiske klubbånden vi har i BSK så oppfordrer vi alle BSKére til å støtte innebandygruppas A-Lag i deres seriepremiere i Ekeberghallen den 21 September kl. 17:00. Den kampen blir forøvrig LIVE streamet og vist på direktesport.no (Amedia/Nettavisen.no).

Direktesport

direktesport.no

Se direktesendt sport fra hele landet, finn kommende og tidligere sendinger. Få med deg alt som skjer ved å følge dine favorittlag og ligaer.

 

 

BSK = Samhold! La oss vise styrken i mangfoldet som vi har i klubben vår og møt opp i blått og gult til Lørdag og støtt ett BSK lag som med nebb og klør skal forsvare vårt emblem!

 

Kiosken og grillen er åpen!

 

 

 

Velkommen skal dere være!

 

 

 

 

Sportslig hilsen,

 

David Garcia

Sportslig leder - Elite

Innebandy

 


0 Kommentar

Bækkelagets Sportsklub Langrenn søker engasjert Assistenttrener Junior

Postet av Bækkelagets SK den 19. Sep 2019

Vi søker langrennstrener til trenerteamet som skal utvikle våre juniorutøvere. Treneren skal bidra til gode resultater på et høyt, nasjonalt nivå i et godt treningsmiljø hvor utøverne trives og inspireres. 

Vi tilbyr svært konkurransedyktige betingelser! Bækkelagets Sportsklub langrenn har et langsiktig perspektiv og ønsker at engasjementet sees på med minimum 2-3 års horisont. Vi tror på kvalitet og kontinuitet i utviklingen av utøverne våre. 

Du har relevant trenererfaring, kompetanse, og du evner å skape en god treningskultur, å bygge en sosial gruppe og du evner å inspirere, motivere og følge opp både gruppen og den enkelte utøver. Viktige oppgaver vil være:

•Utvikle og forankre en kultur med utgangspunkt i BSKs verdier og målsetting. 

•Lage et differensiert opplegg etter utøvernes fysiske nivå og ambisjonsnivå i samarbeid med hovedtreneren og utøverne. 

•Personlig utøveroppfølgning. 

•Lede fellestreninger i et engasjert trenerteam. 

•Bidra som ressurs på enkelte renn.


Trenerne må være på treninger normalt to til tre treningskvelder i uka. Vi har fast treningstid tirsdager, onsdager og torsdager. Sted vil variere men normalt med utgangspunkt fra Ekeberg eller Skullerud. Det forventes også tilstedeværelse på utvalgte renn, samlinger og arrangementer ut over dette. 

Søknadsfrist: Snarest 

Søknad sendes til: 

Sportslig Leder: Tord Bakke Arvesen, tord@bsknc.no


0 Kommentar

Nattcup i innebandy

Postet av Bækkelagets SK den 11. Sep 2019

INVITASJON.
A-Lagsspillerne våre har tatt initiativ til å arrangere en 3 mot 3 nattcup nå til Fredag. Bli med å starte klubbens viktigste sosiale aktivitet for året, her har faktisk A-lagsspillerne brukt timesvis av fritiden sin til å arrangere hele internturneringen. Det synes vi er fantastisk! Målsetningen er å skape ett bedre fellesskap på tvers av lagene, klubben og tilhørere av den. Så nå oppfordrer vi alle til å melde seg på til denne sosiale lavterskel-nattcupen (sosialt/gøy) hvor alle kan bli med. Spillere, trenere, lagledere, venner, familie med mer. Vi ønsker at innebandy i Bækkelaget skal være et hyggelig samlingspunkt for alle 

Send en individuell(ikke lagspåmelding) mail for påmelding til; robin3simonsen@gmail.com - Skriv "Navn + alder" og "Nattcup" i emnefeltet.

Sekreteriatet trekker ut mix-lag på tvers av alder, kjønn og ferdigheter. Lag og kampoppsett er klart når cupen starter kl. 19:00 på Fredag den 13 September.

VI SES TIL FREDAG - VELKOMMEN!

Bækkelagets Sportsklub


0 Kommentar

FULL POTT FOR ALLE VÅRE BRING- OG LERØYLAG I KVALIKEN!

Postet av Bækkelagets SK den 9. Sep 2019

Både J16, G16 og G18 deltok i henholdsvis BRING- og LERØY-kvalifiseringens første runde, og alle tre kvalifiserte seg direkte!


G18 hadde hjemmerunde i BSK-hallen. Her ble det kalasseier over Ørsta (31-15) og en ganske komfortabel seier over Charlottenlund ( 22:28). Spjelkavik var fjerde lag i puljen, men trakk laget før kvaliken. Puljevinnerne blir direkte kvalifisert til LERØY-serien, som er en nasjonal serie hvor de 24 beste lagene i Norge spiller serie og sluttspill gjennom sesongen. Siden BSK vant alle kampene i sin pulje, ble de også puljevinnere, og er dermed direktekvalifisert til LERØY-serien.


J16 feide all motstand til side i sin BRING-kvalikrunde i Bergen, og ble puljevinnere! Først ble det seier 23-19 over Hinna. Deretter en meget knepen 25-24 seier over Åsane. Til slutt ble Melhus slått 22-17. Dermed er jentene kvalifisert til BRING-spill inneværende sesong. 


G16 var også i Bergen og spilte kvalifisering. Første motstander var Strindheim, som ble for svake for våre gutter, og BSK vant 27-21. Neste kamp var mot Bjørnar, som spilte på hjemmebane og vant 31-21. Til sist var det Lillehammer som stod for tur. Oppgjøret endte 28-25 i BSK-favør. 


Dermed har alle 3 BSK-lagene som spilte kvalik til de nasjonale seriene BRING og LERØY kvalifisert seg direkte, og det er bare å glede seg til fortsettelsen. Gratulerer!


0 Kommentar

Velkommen til en ny håndballsesong 2019/2020

Postet av Bækkelagets SK den 3. Sep 2019

Kjære Håndballvenner!

Velkommen til en ny håndballsesong 2019/2020

Vi i BSK Håndball ønsker velkommen til en ny forrykende håndballsesong! Vi håper alle har hatt en superfin og skadefri sommer og er klare til en ny og spennende sesong.

Takk for fantastisk dugnadsinnsats i Norway Cup

Håndballgruppens medlemmer, foreldre/foresatte, familie og venner utgjorde også i år den klart største gruppen med frivillige under Norway Cup. Dette er med på å sikre håndball-gruppen og lagkassene en viktig del av våre samlede inntekter for 2019. Vi stilte totalt med 749 personer, som til sammen utførte 4.625 skift og la ned 27.755 timer med innsats i vakthold, salgsboder, bespisning, rydde & sykkeltjenesten m.v

Den samlede omsetning for Norway Cup var noe lavere enn fjoråret, men de økonomiske resultatene er forventet å være i samme størrelsesorden. Selve arrangementet ble særdeles vellykket og gjennomført uten noen problemer eller alvorlige hendelser. Arbeidet med å planlegge neste års Norway Cup er allerede i gang og nye spennende konsepter blir å se neste år også.

Oppsummering av sesongen 2018/2019

Vi har fantastisk mange fine resultater å se tilbake på i foregående sesong og en liste her vil ikke kunne dekke det hele. Men hvis vi oppsummerer fra toppen, så sikret Bækkelaget Håndball Elite seg en sluttspillplass i Eliteserien. Men Elverum ble for sterke i kvartfinalen og dermed var dette den siste kampen denne sesongen for våre stolte Ducks. Dermed endte sesongen med en 8. plass i serien samt tap i kvartfinalen i Cupen, som nok var nok litt under forventningene før sesongstart.

Men vi har stor tro på enda bedre resultater denne sesongen. Bækkelaget er det eneste Oslo-laget i Eliteserien, noe vi selvfølgelig skal være stolte av.

Sportslig er det solid grobunn i Bækkelaget og det står mange yngre spillere i kø på vei opp til Elitelaget. BSK Jr. Elite spilte seg til NM Sølv i desember 2018, mens Gutter 18 vant bronse i Lerøyserien nå i april. Gutter 16 var ikke dårligere og vant bronse i Bring-serien. Flere av de yngre og lovende spillerne har tegnet kontrakt med Elitelaget samtidig som det er signert et par nye seniorspillere for denne sesongen.

På Jentesiden har vi en litt lengere vei å gå, da våre beste kvinner spiller i 3. divisjon også denne sesongen. Klubbens målsetting er avansement, så får vi se om dette kan realiseres denne sesongen eller om vi må ha litt mer tålmodighet. Det er uansett viktig at både jenter og gutter skal kunne utvikle seg i BSK og at Elitelagene med både herrer og damer hevder seg blant de beste i landet. Vi har solide yngre jenteårganger, som er på vei opp, noe som vil legge til rette for økt sportslig suksess også på jente- og kvinnesiden i årene som kommer. Bækkelagets ambisjoner over tid er å lykkes både på kvinne- og herresiden i norsk topphåndball.

I sesongoppkjøringen så stilte Elite lagene våre til kamper under Skjærgårdslekene, som ble spilt i Tønsberg/Nøtterøy. Det er en oppkjøringsturnering for J/G16, 18 og senior i forkant av seriestart, og det er stort sett de beste lagene som inviteres. At BSK fikk hele 3 av sine 4 deltagende lag i A-finaler er svært bra, og lover godt både for sesongen 2019/2020, og for fremtiden i Bækkelaget Håndball.

Fjord Cup 2019 – årets sosiale cup!

Det var over 400 BSK´ere som dro til Sandefjord 24-26 mai for å delta i Fjord Cup. Her stilte klubben med 40 lag som alle var samlet på Sandefjord VGS. Helgen ble fylt av beachhåndballkamper, grilling og konserter i badeparken i tillegg til de mange kampene som ble avviklet i hallene rundt Sandefjord.

Det ble mange gode kamper, nye erfaringer, masse læring, en fin sosial og hyggelig cup for de mange lagene som var med til Sandefjord og Fjordcup. For mange av de minste var dette første kamp på stor bane og første overnatting i et lettere kaotisk klasserom. Begge deler ganske så stas!

Tusen takk til alle trenere, lagledere, oppmenn og foreldre som var med å lage en god cupopplevelse for håndballspillerne i klubben vår.

Sportslig satsning - krever solid økonomi

Økonomien for Håndballgruppen har samlet sett vært under god kontroll de senere årene og Eliteserielisens er på plass for sesongen 2019/2020. BSK Håndball ønsker å skape enda bedre resultater i fremtiden og vi ser behovet for å profesjonalisere arbeidet med sponsorarbeid. Det er blitt ansatt en ny medarbeider i klubben, som skal jobbe med salg- og sponsorkontrakter for gruppene som har eliteavdeling og vi ser frem til å få profesjonell støtte fra klubben i dette krevende arbeidet.

Vi er hele tiden på jakt etter sponsorer og samarbeidspartnere til Håndballgruppen og oppfordrer alle til å se muligheter blant egen arbeidsgiver eller hos venner/bekjente. Vi setter stor pris på de som allerede har inngått avtaler, men vi har selvfølgelig plass til enda flere samarbeidspartnere. Hovedsamarbeidspartnere denne sesongen er pt:

Ved siden av at Norway Cup utgjør vår største dugnadsinnsats, så vil vi i år også fortsette med «Toa&Tørk» dugnad, som også bringer gode penger til håndballgruppen og ikke minst til lagkassene.

En annen viktig inntektskilde er publikum under både elitekamper, men også for alle breddekampene som arrangeres i BSK-hallen og Ekeberg skoles Flerbrukshall. Vi kan nevne, at det i løpet av marsmåned ble gjennomført 151 kamper i BSK hallen og Flerbrukshallen inkludert en vellykket "minirunde" for de yngre årsklassene. Samlet billett- og kioskinntekter ble i mars alene kr 180.848 med 1.731 betalende tilskuere i de to hallene våre, som la igjen kr 77.000 i kiosken.

Herrelaget spiller også i år sine Eliteseriekamper «hjemme» i Nordstrand Arena i påvente av vår nye BSK Arena. Vi oppfordrer alle håndballvenner til å kjøpe billett til årets første hjemmekamp den 15. september og at vi kan fylle NIFFEN til randen med BSK supportere. Vi jobber med en del forbedringer i arrangementsoppsettet og lover en spennende og actionpreget håndballkamp.

Ny BSK HE App 🦆🦆

Last ned vår nyeste app, BSK HE på AppStore eller Google play. Her vil man blant annet få kjøpt billetter og få tilsendt viktig informasjon om kamper og arrangementer.

Ta i bruk den nye APPen «BSK HE» i dag, for å kjøpe sesongkort og billetter til kampene. App’en kan lastes ned gratis fra AppStore og Google play. Alle spillere og tillitsvalgte i Håndballgruppen får tildelt ett sesongkort i BSK APPen, og alle må derfor laste ned denne snarest.

Både BSK HE appen og SPOND vil bli mer og mer brukt i tiden fremover og nye funksjoner tas i bruk fortløpende i tillegg til at viktig informasjon sendes i disse kanalene.

Kommunikasjonskanaler og Sosiale medier

Vi jobber med å forbedre vår kommunikasjon og håndballen finnes i dag i mange ulike kanaler.

· Nettsiden til Bækkelaget sportsklubb forsiden- http://www.bekkelagets.no/

· Nettsiden til Håndballgruppa - http://handball.bekkelagets.no/

· Nettsiden til Håndball Elite - https://www.bskhandballelite.no/ 

· Facebooksiden til Bækkelaget sportsklubb

· Facebooksiden til Bækkelaget SK Håndball

· Facebooksiden til Bækkelaget Håndball Elite

· Instagram @bekkelagetssk og lagene har Instagramkontoer #vierbsk

Vi jobber med å fremstå helhetlig i alle kanaler (inkludert Spond) til enhver tid, men har som mange andre organisasjoner utfordringer med nettopp dette 😊😊

Vi ber alle om å følge sidene, dele saker og like innlegg, slik at vi når flere spillere og medlemmer samtidig og tiltrekker oss flere eksterne aktører. Håndballgruppen valgte tidligere i år Spond, som offisiell kanal for dialog mellom klubb og lag og som kommunikasjonsplattform internt i lagene. I tillegg til de offisielle sidene, så finnes selvfølgelig også et antall med lukkede grupper for diverse lag og ulike arbeidsgrupper. Vi minner i den forbindelse om å reglene for samtykke ved deling av bilder etc. på sosiale medier.

BSK Arena under utvikling

Arbeidet med å prosjektere den nye arenaen går som planlagt og det jobbes intenst med å komme i mål med nødvendige godkjenninger og politiske vedtak, slik at man kan starte byggeprosjektet ved årsskiftet 2019/2020.

BSK Arena vil være en viktig suksessfaktor i årene som kommer for den planlagte håndballsatsingen. Det er viktig for BSK å kunne spille sine hjemmekamper i nærmiljøet på Bekkelaget, for å styrke den håndballkulturen vi er så stolte av. BSK har i dag ca 700 aktive spillere og det er trangt om treningstider i dagens begrensede halltilbud i nærmiljøet. En ny hjemmearena for Elitelaget og 4 nye spilleflater for våre 700 spillere, vil gi grobunn for enda flere spillere, økt entusiasme og sportslig suksess!

Sportslig opplegg

For årets sesong har vi meldt på rundt 70 lag i de ulike seriespillene som starter opp om kort tid. I tillegg vil det blir arrangert minirunder for de minste og vi har påmeldte lag i de nasjonale seriene, G/J 16 påmeldt i Bringserien og G18 påmeldt i Lerøyserien. Flere lag har allerede spilt flere cup’er de seneste ukene, som oppkjøring til seriestart. Normalt er det færre cup’er i høstsesongen inntil vi nærmer oss årsslutt, med Norden Cup, PW Cup og diverse jule cup’er.

Vi er en stor håndballgruppe med mange spillere, men vi har plass til flere unge jenter og gutter i alle aldre og med ulike ferdighetsnivåer. BSK har en unik klubbordning, der man for yngre årskull kun betaler én aktivitetsavgift og kan utøve flere idretter. Vi vil derfor oppfordre barna til

å rekruttere klassekompiser til en uforpliktende håndballtrening, selv om hun/han allerede spiller fotball, går på ski eller driver friidrett eller orientering i BSK allerede.

De ulike treningstidene for lagene er nå offentliggjort og vi skal som tidligere trene på følgende spilleflater:

• BSK Hallen

• Ekeberg skole Flerbrukshall

• Ekeberghallen

• Bjørnholthallen

Det er kun BSK hallen vi som klubb disponerer selv og de øvrige 3 hallene er kommunale. Der får vi tildelt treningstid i konkurranse med andre idretter og andre klubber. Derfor blir det som alltid, en kamp om treningstider, men vi forsøker å ta hensyn til alle gruppene og fordele timer rettferdig. De yngste gruppene er ofte størst med flest spillere og behov for flere treningsflater, men får naturlig nok tildelt noen færre treningstimer enn de eldste.

Treningstidene er gjort tilgjengelig for lagledere og trenere og blir informert om bl.a i Spond App’en. De som eventuelt ikke har lastet ned Spond-Appen bes gjøre dette, da dette er en kommunikasjonskanal både for lagledelse men også for håndballgruppen.

Våre felles verdier på og utenfor banen!

Alle som er involvert i BSK Håndball (trenere, oppmenn, spillere og foreldre/foresatte) er med å bidra til et trygt og positivt miljø både på og utenfor banen. Vi skal kunne være stolte av å tilhøre BSK Håndball og representere en av Norges største håndballklubber når vi er på cuper, spiller kamper eller trener. Dette handler om å vise:

· Respekt for dommeren – vi skal styrke respekten for dommeren og dommergjerningen og øke forståelsen for at dommerne har en viktig og krevende rolle i håndballen, på alle nivåer.

· Respekt på banen – vi skal arbeide for at spillere, lagleder, trenere, arrangørstab og kampfunksjonærer viser gjensidig respekt for hverandre og for spillet. Respekt og fair play skal være en naturlig del av deres håndballhverdag.

· Respekt i hallen – vi skal arbeide for at publikum og foresatte skal vise respekt for arenaen, arrangøren, håndballspillet og spillets aktører.

Lykke til!

Vi ønsker alle lykke til med årets håndballsesong og oppfordrer alle til å ta kontakt ved spørsmål eller gode innspill.

Hilsen alle oss i Håndballstyret!

Thomas Rustad Nina Kristiansen Kim Martens Meyer

Dag Harald Østlie Jan Frode Engkrog Erik Johnsen 

Vanja Konradsen Kaja Larsen Jørgen S Erstad 


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline